A felvételizők szóbeli beosztása

A február 23-án közölteknek megfelelően minden olyan diákot behívunk szóbeli felvételire, aki legalább 87, de legfeljebb 95,5 pontot ért el. Kinek mikor kell jönni? A táblázatokban a diákok 11 jegyű oktatási azonosítójukkal szerepelnek, idősávonként azok emelkedő sorrendjében.

Ahogyan már jeleztük, azok, akik az eddig megszerezhető 110 pontból legalább 96-ot elértek, felmentést kapnak a szóbeli felvételin való részvétel alól. A jelentkezők sorrendbe állításakor őket maximális, 36 pontos szóbelivel rangsoroljuk. Nekik és szüleiknek majd egy külön találkozási alkalmat kínálunk fel az április 10-i sorrendmódosítási határidő előtt, feltehetően két időpontban. Erről emailben küldünk értesítést.

A szóbelire behívott diákoknak

Az iskola épületébe szülők nem léphetnek be, csak a bejáratig kísérhetik gyermeküket. Az épületen belüli tájékozódásban trefortos diákok segítik majd a szóbelizőket. Kérjük, hogy a behívási időpont előtt legalább 15 perccel érkezzenek meg az iskolába. A felvételizőknek összesen kb. 1 órás elfoglaltságra kell számítaniuk, attól függően, hogy az adott órában hányadikként hívják be őket. Kérjük, hogy a szóbelire a gyerekek hozzák magukkal a vizsgaleírásban említett mappát, aktuális, kinyomtatott e-ellenőrző kivonatukat, valamit egy a szóbeli bizottságnak leadható fényképet saját magukról, amelyen jól látszanak. A kép hátuljára írják fel a nevüket. Előre láthatólag március 19-én, kedden este hozzuk nyilvánosságra a jelentkezők felvételin elért összesített eredményét és a rangsorunkban elért helyüket.