Aréna Csárda Felsősáfrány Bors u. 2. Tel.:123-4567 Kedves Vendégeink! A felsősáfrányi Aréna Csárda már több évtizede fogadja új és visszatérő vendégeit változatlanul magas színvonalú szolgáltatásaival. Reméljük, Önök is elégedettek lesznek konyhánk kínálatával és munkatársaink vendégszeretetével. Hagyományos ételkínálatunk mellett igyekszünk ínyenc vendégeinknek is kedvében járni. Nagy gyakorlattal rendelkező mesterszakácsaink pillanatok alatt elkészítik Önök számára bármely európai konyha remekeit. Számunkra mindennél fontosabb, hogy vendégeink minden igényt kielégítő kiszolgálásban részesüljenek. Mor Zsolt üzletvezető Étlap LevesekFőételek Halászlé850 FtBárányborda1200 Ft Székelygulyás660 FtPulykamell roston sütve1000 Ft Erőleves400 FtGrilltál990 Ft KöretekDesszertek Rizs150 FtPalacsinta500 Ft Burgonyapüré150 FtDobostorta400 Ft Sült burgonya200 FtGesztenyepüré300 Ft Ételkülönlegességeink Spanyolos bikasült A bika felsált páclében 2-3 napig hűvös helyen állni hagyjuk, majd mustárral, borssal, vegetával fűszerezzük. Fólia alatt sütőben vörösbor hozzáadásával puhára pároljuk. Az elkészült húst kivesszük a szaftból, és ha kihűlt, felszeleteljük. A pecsenyelével apró félbevágott gombából hagymával borssal, kevés liszttel mártást készítünk, amit a sültre öntünk és fűszerezett reszelt sajttal megszórunk. Házi készítésű galuskával tálaljuk. Korhely halerőleves Ponty fejét-farkát, valamint kárászt, keszeget, törpeharcsát apróra vágott hagymával, lecsópaprikával, paradicsommal kevés vízben kb. 1 órát főzzük. Levét leszűrjük, beletesszük az előre lesózott haltejet, ikrát – forráskor rászórjuk a piros töröttpaprikát, ízlés szerint sózzuk. Tálalás előtt tejfelt adunk hozzá, citrom levével ízesítjük, citromkarikával tálaljuk.