A szülő a végén megnyomja a "Bejelöltem a tanárokat, most feliratkozom" gombot, ezzel a foglalás véget ér, és a következő jelenik meg:


 


A szülő korábbi foglalásait megtekintheti, illetve törölheti egy újbóli belépést követően a "Fogadóóra ellenőrzése" gombra kattintva.